Regisztráció    Software használata   Kapcsolat YouTube


Az új FX-991 CEX teszteredményei a magyar iskolákban

slide-1-1156.jpgA Classwiz FX-991 CEX értékelése a tanárok által

slide-3-1156.jpg

 

Segédanyagok a CasioClassWiz számológépekiskolai használatához:

A Casio a matematika oktatásához rendszeresen kínál hasznos segédanyagokat. Amennyiben szeretné megismerni ezeket az anyagokat küldjön egy emailt az info@fasthungary.hu címre, Tompa István nevére vagy levelet a Casio Computer Co., Ltd.magyarországi disztribútorának: FAST Hungary Kft., 2310 Szigetszentmiklós Kántor út 10.. 


 

gakuhan-1.jpg

GAKUHAN a jobb oktatásért

A CASIO minden évben 25 millió tudományos számológépet szállít középiskolai diákok számára világszerte. A tudományos számológépek használata a tanulás megszokott módjává vált a problémamegoldó készségek fejlesztésére.

Nem a CASIO számológépek értékesítése az egyetlen célunk. Aktívan támogatjuk a pedagógusokat és a diákokat akik használják ezeket, hogy jobb matematikai oktatást kapjanak a tudományos számológépek segítségével; Ezt "GAKUHAN" -nak hívjuk.


Fő GAKUHAN tevékenységeink a következők:

  • Olyan oktatási rendszer kialakítása, amely lehetővé teszi minden tanár számára, hogy tudományos számológépek segítségével tanítson.
  • Olyan anyagok létrehozása, amelyek támogatják a tanárokat a matematika oktatásában, tudományos számológépek segítségével.
  • Pilóta projektek a diákmatematikai képességek javítására, tudományos számológépek segítségével.

gakuhan-2.jpgA CASIO az egyetlen olyan cég a világon, mely a GAKUHAN-t képviseli tudományos számológépekkel.
A GAKUHAN koordinátorokkal és együttműködő tanárokkal együtt folyamatosan törekszünk a GAKUHAN fejlesztésére számos országban. 

Például félévente szervezünk szemináriumokat "Skill up Seminar" néven. Ennek keretei között felhívjuk a GAKUHAN koordinátorokat és az együttműködő tanárokat, hogy vitassák meg a matematika fejlődését - tudományos számológépek segítségével. 


A CASIO cég küldetése, hogy ösztönözze a tanárokat a tudományos számológépek használatára. A tanárok támogatásával szeretnénk támogatni azokat a humán erőforrásokat, amelyekre a nemzeteknek szükségük van a gyermekek álmainak megvalósulásában, például: bejutni a felsőoktatásba, orvossá vagy tanárrá válni.

Reméljük, hogy a matematika tanárok részt vesznek a CASIO GAKUHAN tevékenységeiben; megtanulják és felhasználják a tananyagokat.

Bízunk benne, hogy Önökkel építhetjük a GAKUHAN-t, közösen bővítjük azon pedagógusok hálózatát, akik további tanárokat képesek felkészíteni vagy tananyagokat fejleszteni egy jobb tanulási környezet kialakítása érdekében.

További információ


A ClassWiz kalkulátort szimuláló szoftver 

A ClassWiz Emulator egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi a CASIO ClassWiz tudományos számológép használatát számítógépeken. 

emulator-1.png

A táblázatkezelő és más kifinomult ClassWiz funkciók használata mellett számítógépén is használhatja ezeket az egyedi funkciókat:

  • A számológép kijelzőjét egy külön ablakban is megjelenítheti, amely szükség esetén növelhető.
  • Elmentheti a kijelzőképet (másolás a Windows vágólapra).
  • Megtekintheti a kulcsfontosságú műveleteket, másolhatja őket és beillesztheti azokat más alkalmazásokba.


Ezek a funkciók lehetővé teszik a tanár számára, hogy tananyagot készítsen egy órára, és kivetítő segítségével bemutathassa őket a tanteremben.
QR kódok használatával a tanárok és a diákok is megoszthatják az információkat az osztályteremben, és javíthatják a tanítás hatékonyságát.

Köszönetképpen a Casio ClassWiz műhelyekben való részvételéért, valamint a műhelyeken belül az emulátor iránti érdeklődéséért ingyenes szoftvereket kínálunk Önnek.
Kérjük, elsőként töltse le a próbaverziót az alábbi linkről!
https://edu.casio.com/softwarelicense/ 

A próbaverzió tartalmazza a ClassWiz emulátor összes funkcióját, és 90 napig használható. A 90 napos próbaidőszak után, ha folytatni szeretné az emulátor használatát, kérjük, jelezze ezt a következő email címen: info@fasthungary.hu, és 1 éves ingyenes lienszet biztosítunk az Ön számára. A licenszet nehézségek nélkül aktiválhatja és használhatja.

A ClassWiz emulátor Software használata
 

Videó-útmutatók

A számológépes gyors útmutató és a számításokkal kapcsolatos videók megtalálhatók a YouTube-on

YouTube