emulator-hu-2.png


A ClassWiz Emulator egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi a CASIO ClassWiz kalkulátorral való munkát a számítógépen.

A táblázatkezelő és más kifinomult ClassWiz funkciók használata mellett számítógépén is használhatja ezeket az egyedi funkciókat:

  • A számológép kijelzőjét egy külön ablakban is megjelenítheti, amely szükség esetén növelhető.
  • Elmentheti a kijelzőképet (másolás a Windows vágólapra).
  • Megtekintheti a kulcsfontosságú műveleteket, másolhatja őket és beillesztheti azokat más alkalmazásokba.

Ezek a funkciók lehetővé teszik a tanár számára, hogy tananyagot készítsen egy órára, és kivetítő segítségével bemutassa őket a tanteremben. QR kódok használatával a tanárok és a diákok is megoszthatják az információkat az osztályteremben, és javíthatják a tanítás hatékonyságát.

hlavni-1.pngKöszönetképpen a Casio ClassWiz műhelyekben való részvételéért, valamint a műhelyeken belül az emulátor iránti érdeklődéséért ingyenes szoftvereket kínálunk Önnek.

Kérjük, elsőként töltse le a próbaverziót az alábbi linkről!
https://edu.casio.com/softwarelicense/

A próbaverzió tartalmazza a ClassWiz emulátor összes funkcióját, és 90 napig használható. A 90 napos próbaidőszak után, ha folytatni szeretné az emulátor használatát, kérjük, jelezze ezt a következő email címen: info@fasthungary.hu, és 1 éves ingyenes licenszet biztosítunk az Ön számára. 

A licenszet nehézségek nélkül aktiválhatja és használhatja.
 

A ClassWiz emulátor használata

A számológép méretét szabadon módosíthatja a számológép ablakkeretének elhúzásával. Az előugró ablak ugyanígy módosítható.

Ezzel a funkcióval a tanár megnagyíthatja a vetített képet úgy, hogy a hallgatók könnyedén követhessék az órát az osztályterem hátsó soraiban is.


Gombok az eszköztáron
 


KeyLog ablak


keylog-900-hu.png
qr.png


Ablak QR kóddal

·  A QR kód ablak akkor jelenik meg, ha a QR kód megjelenik a számológép kijelzőjén
·  Kattintson a QR-kódra a QR-kód ablakban a böngésző megnyitásához, és a QR-kódra regisztrált URL eléréséhez.


A QR kód ablak méretét az ablakkeret húzásával lehet megváltoztatni. Így az osztályterem hátsó soraiban ülő diákok is könnyedén lefényképezhetik a QR kódot, ha a tanár erre kéri őket.


A tanárok részére jelentős támogatást nyújtanak az oktatási anyagok előkészítése és a tanítás során az olyan funkciók, mint a képernyőfelvétel, a nagyítás és a billentyű műveletek mentése.
 
 
 

Vissza